Què és CAEC?


Missió

La nostra missió és oferir un ecosistema on l'emprenedor i la seva empresa puguin créixer i orientar-se a l'èxit. Esforçant-nos per crear un entorn honest on puguem aplicar i transmetre els valors que defensem en benefici del conjunt.

Misión de CAEC

Visió

Collir èxits propis i dels nostres col·laboradors per igual. Tenir un ecosistema de negocis estable i en perpètua evolució. Un entorn òptim per a les col·laboracions, els emprenedors i l'associacionisme.

Comitè d'experts

  Els nostres experts polivalents garanteixen un coneixement expert compartit ia disposició dels emprenedors en les diferents àrees essencials; Màrqueting, Estratègia, Sistemes de la Informació, Legal i jurídic, Consultoria i fiscalitat, econòmic-financer, inversors, etc.
 • Antonio González Barros Experiència Emprenedora

  President i fundador del Grup Intercom, és una figura de referència en el teixit Emprenedor. Amb 50 iniciatives dins del seu Grup ha adquirit una experiència que posa al servei de l'emprenedor en les jornades de conferències que ens oferirà.

  Facebook Twitter Linkedin
 • Manuel Serrano Inversor i Advisor

  Empresari experimentat i director executiu (CEO) amb vocació emprenedora. Enginyer informàtic i MBA. Fundador de diverses consultores de base tecnològica entre les quals destaca SERTEC. Inversor i assessor del COETTC i de diverses start-up i acceleradores

  Facebook Twitter Linkedin
 • Alejandro Navarro Estratègia Marketing

  Actualment International Developer Director de Groupalia, ha estat CEO de Offerum i directiu d'ONO i Auna. És tutor assessor d'Empreses d'ACC10 de la Generalitat i expert en Estratègia de Màrqueting.

  Facebook Twitter Linkedin
 • André Vanyi-Robin Estratègia Empresarial

  Màster en Administració d'Empreses (MBA) per la Graduate Business School de la Universitat de Miami i és Llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Estatal de Nova York (SUNY).

  Facebook Twitter Linkedin
 • Andra Dominici Jurídic Legal

  Andra és experta en Legal i té àmplia experiència en consultoria per a emprenedors després de la seva experiència en Takkmama com CEO.

  Facebook Twitter Linkedin
 • Jordi Villarroya Fiscal / Laboral

  Llicenciat en Alta Direcció d'Empreses per ESADE. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona-Fundació Bosch i Gimpera. Màster en Administració i Gestió Pública. Diplomat en Direcció de Projectes i Gestió d'equips d'Alt Rendiment.

  Facebook Twitter Linkedin
 • Daniel Moreno Fiscal / Laboral

  CEO i Fundador, expert en l'àrea Fiscal i Comptable. Especialista en compra venda d'empreses i direcció estratègica.

  Linkedin

Els nostres Departaments / Serveis

Els nostres departaments i Serveis que oferim tant a les empreses Internes del centre de Negocis com a les externes són:

Marketing

Nostre departament de Màrqueting i Vendes s'encarregarà de fer-te un pla a mida de la teva empresa. L'anàlisi de competidors, l'estudi de mercat, la campanya de publicitat, campanya de Adwords, etc.

Disseny i Web (SINT)

Els nostres professionals experts en tecnologies com Drupal et desenvoluparan els portals i Apps necessàries per al teu projecte! mira els exemples en www.is-newtech.com.

Aplicacions Mòbils (SINT)

Conjuntament amb el departament de Disseny i creació Web, els nostres especialistes confeccionaran la teva APP per arribar a més clients!

Audiovisual

Els nostres experts en audiovisuals, el departament intern de CAEC et confeccionaran un vídeo presentació de la teva producte ja sigui animat en 2D o de producció, on el teu producte quedarà clarament explicat en menys de dos minuts perquè puguis ne difusió per tots els teus mitjans, google, youtube , facebook, whatsap, etc.

Sistemes (SINT)

En CAEC ens fem càrrec de les teves necessitats de sistemes informàtics, tant locals com Online. Des servidors de còpies de seguretat, gestió de projectes, tiketings, servidors cloud, servidors Amazon, etc.

altres serveis...

CAEC també subministra serveis externs a empreses i particulars. Selecciona qual necessites de l'esquerra i descriu-nos que necessites.
Sol·licitar un servei