Desde CAEC os volem comunicar que el proper dia 30 d'Octubre es celebrarà a l'Antiga Fàbrica d'estrella Damm (Barcelona) la primera edició de la Tech Experience Conference, un congrès de tecnologia, màrketing digital i innovació que trenca tots els estàndards dels esdeveniments que hagis pogut atendre fins ara. #TECbcn neix per crear un format on els assistents podràn viure una experiència que els inspirarà per a crear nous projectes.

Busques fer pràctiques?

T'oferim l'oportunitat ùnica a Barcelona de fer amb nosaltres, amb un entorn associatiu on joves emprenedors desenvolupen les seves habilitats així com les seves idees. Un lloc on pots crèixer al mateix temps que l'empresa i on tenim un ecosistema participatiu i proactiu.
les nostres startups necessiten alumnes amb les següents aptitups:

El passat 2 d'Octubre, CAEC va obrir les seves portes al públic, acollint a més de 100 assisntents de diferents àmbits (tots col·laboradors del teixit emprenedor barcelonés). L'esdeveniment va durar quatre hores, aproximadament, i va consistir en ponències, sessions de Networking entre d'altres. Tot això junt amb la col·laboració dels nois de Jäggermeister, Estrella Damm i un esquisit càtering de sushi i cuina clàssica (cortesia del restaurant AI-YA).

Divendres, 2 d'octubre des de les 19:00 fins a les 22:00 Barcelona, España.

És un plaer per a nosaltres convidar-vos a la festa inaugural que tindrà lloc el divendres 2 d'octubre a les nostres noves instal·lacions de Barcelona, a Travessera de Gràcia 274, Local. Amb motiu de la inauguració, desitjem convidar-vos com a professionals del teixit emprenedor i com a antics col·laboradors.

Tercera inicitiva emprenedora que CAEC accepta. triple A Talent ès un projecte destinat a mesurar, quantificar i potenciar el rendiment dels nostres equips de treball a les empreses. Localitzar i potencial el seu Talent per a millorar la competitivitat de l'empresa.

Pàgines